Tuotteet

runeberg2024

Runebergintorttu

Laktoositon

Marian runebergintortut valmistetaan vahvalla ammattitaidolla ja kostutetaan aidolla rommilla. Torttu on useana vuonna valittu eri äänestyksissä aina kärkipäähän. Yli 100 vuoden kokemus luo varmuutta. Tunnistat Marian tortut vaaleanpunaisesta sokeririnkulasta.

Vesi, vehnäjauho, voi (pastöroitu kerma ja suola), sokeri, vadelmahillo, (vadelma (37%), muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333),säilöntäaine (E202)), pomada, (glukoosisiirappi, (tiiviste (retiisi, omena ja mustaviinimarja), väri E120), kananmuna, manteli, vuoka öljy (kasviöljy (rapsi, soija)), emulgointiaine (E479b), appelsiinikuoritäyte (appelsiinikuori (31 %), appelsiinitäysmehu (tiivisteestä)), hirvensarvisuola (nostatusaine (E503), (ammoniumbikarbonaatti (E503ii), paakkuuntumisenestoaine E504i)), rommi (aito), aromivalmiste (etanoli, aromit), vuokarasva, emulgointiaine (E322), sakeuttamisaine (E903).